Schadeverzekeringen

Onderstaande verzekeringen zijn zowel apart als in een pakketverzekering af te sluiten.

- Opstalverzekering.
De opstal dekt schade die aan je woonhuis ontstaat. Je bent verzekerd voor de financiële gevolgen van schade aan je woonhuis. Voor woningeigenaren met een hypotheek is dit een verplichte verzekering. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm,
diefstal, neerslag, bliksem, explosie enz. Opzettelijk toegebrachte schade is uitgesloten.
Ook bijvoorbeeld bijgebouwen, schuren, schuttingen en tuinaanleg zijn meeverzekerd.

- Inboedelverzekering.
De spullen in je huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van deze schade. Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan spullen in jouw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, neerslag, bliksem, inbraak of een explosie enz. Opzettelijk veroorzaakte schade en schade veroorzaakt door ‘catastrofes’ wordt niet vergoed.

- Aansprakelijkheidsverzekering.
Stel jouw zoon of dochter schiet een voetbal door de ruit van de buren of je gooit per ongeluk een antieke vaas van een kennis om. De financiële gevolgen daarvan kunnen groot zijn. Een aansprakelijkheidsverzekering is daarom onmisbaar. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van schades waar jij of je gezinsleden aansprakelijk voor zijn.

- Autoverzekering.
De verplichte aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, in de volksmond ook wel de autoverzekering genoemd, vergoedt schade die je met jouw auto of een ander motorrijtuig aan anderen veroorzaakt. Als eigenaar van een auto ben je verplicht om een autoverzekering met Wa-dekking af te sluiten. De autoverzekering is uit te breiden met een Beperkte Casco of een Volledige Casco dekking, zodat schade aan het eigen motorrijtuig ook is gedekt. Desgewenst is de verzekering ook aan te vullen met een Schadeverzekering voor Inzittenden of een Ongevallenverzekering voor Inzittenden.

- Motorverzekering.
Ook de motorverzekering verzorgen we voor jou. Dit kan met een Wa, Beperkt Casco of Volledig Casco dekking.

- Reisverzekering (doorlopend/aflopend).
Of het nu gaat om een korte stedentrip, een wintersportvakantie of een zonvakantie; wij bieden voor iedere reis een reisverzekering op maat. Tijdens je vakantie kun je te maken krijgen met verschillende gebeurtenissen. Met de reisverzekering voorkom je dat je de kosten hiervan zelf moet betalen.

- Rechtsbijstandverzekering.
Een juridisch probleem kan iedereen overkomen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met je buren, werkgever of leverancier. Met de rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van de juiste hulp en advies bij een juridisch conflict. Een rechtsbijstandverzekering kan worden uitgebreid met een module(s) voor motorrijtuigen, fiscaliteiten en vermogen.
 
Adviesgesprek
Wij nodigen je graag uit voor een adviesgesprek. Klik hier om een adviesgesprek aan te vragen.

Informatie aanvragen

Voornaam
Please type your full name.

Achternaam
Invalid Input

Telefoon vast
Invalid Input

Telefoon mobiel
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Bericht
Invalid Input

Antispam(*)
Antispam
Invalid InputDen Hulst 20
7711 GN  Nieuwleusen
tel. 0529 - 48 59 59
      038   - 422 88 55

info@dehypotheekgroep.nl
WFT-vergunningnr. 12003616
Bank nr. NL21SNSB0957807171
KvK nr. 05040908