Verbouwen

Heb je een eigen woning en wil je niet verhuizen, maar je woning verbouwen? Ook in dat geval Kun je voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) in aanmerking komen. Er moet wel sprake zijn van ‘kwaliteitsverbetering’, ofwel herstel van achterstallig onderhoud, verbetering e.o. uitbreiding van de woning.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer, luxe keuken, dakkapel of andersoortige woninguitbreiding, maar ook aan achterstallig onderhoud. Zelfs het leggen van een parketvloer kan op deze wijze worden meegefinancierd. Het gaat hierbij immers stuk voor stuk om verbouwing e.o. verbeteringen aan je woning.
Je kan je bestaande lening oversluiten naar een andere geldverstrekker en tegelijkertijd verhogen of je kan een aanvullende lening voor verbouwing of verbetering van je woning afsluiten.

Energiebesparende voorzieningen
Energiebesparende voorzieningen kunnen ook met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden meegefinancierd. Onder energiebesparende voorzieningen vallen bijvoorbeeld een HR Ketel, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, HR++ beglazing, een warmtepomp en zonnecellen. Een prettige bijkomstigheid is dat de investeringen in energiebesparing tot een bedrag ad. EUR. 8.000,- buiten beschouwing blijven bij de inkomenstoets, waarmee wordt bepaald hoeveel je kan lenen. Doordat je minder geld kwijt bent aan energie hou je tenslotte meer geld over voor de netto woonlasten.

Afhankelijk van jouw verbouwwensen en financiële situatie wordt er door de adviseur van de Hypotheekgroep gezocht naar de best mogelijke oplossing.

Informatie aanvragen

Voornaam
Please type your full name.

Achternaam
Invalid Input

Telefoon vast
Invalid Input

Telefoon mobiel
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Bericht
Invalid Input

Antispam(*)
Antispam
Invalid Input

Den Hulst 20
7711 GN  Nieuwleusen
tel. 0529 - 48 59 59
      038   - 422 88 55

info@dehypotheekgroep.nl
WFT-vergunningnr. 12003616
Bank nr. NL21SNSB0957807171
KvK nr. 05040908